Coş cumpărături
(0) produse

Confidentialitate & Termeni legali

Acest site, https://bitdefender.bwm-mediasoft.ro, este furnizat si administrat de catre BWM MEDIASOFT S.R.L., Bvd. Vasile Milea, nr.84/12, Cod 550331 Sibiu, Romania , adresa email info@bwm-mediasoft.com, telefon 0269 23 24 33
 
 
Prin intermediul acestei Politici cu privire la protecția datelor cu caracter personal (denumită în continuare prin prescurtarea : „Politica”) dorim să ne asigurăm că aveți acces la o informare adecvată si completă cu privire la colectarea și procesarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv a acelor informații asupra cărora avem obligația să vă informăm, toate acestea respectând prevederile reglementărilor nationale si internationale cu privire la protecția datelor cu caracter personal, incluzând Regulamentul GDPR Nr. 2016/679 The General Data Protection Regulation (“GDPR”).

Această Politică poate fi completată cu alte informații furnizate de către noi, precum și cu alți termeni și alte condiții care se aplică în acest website sau față de care v-ați dat consimțământul prin interacționarea cu noi.

BWM MEDIASOFT S.R.L. respecta confidențialitatea datelor dvs. si se angajează să protejeze orice informații care identifică sau pot contribui la identificarea unei persoane fizice (“date cu caracter personal”), pe care le colectează, le prelucrează și/sau la care avem acces.

Modul în care sunt colectate, procesate și partajate informațiile cu caracter personal depinde de scopurile și temeiurile legale în bază cărora se face colectarea și prelucrarea lor, precum și de consimțământul specific acordat în acest sens de către dvs.

Scopul colectării datelor este tratarea comenzii si asigurarea calitatii serviciilor legate de tratarea comenzii. 

Ce date sunt prelucrate ?

În vederea înregistrarii comenzii si asigurarii calitatii serviciilor legate de aceasta, precum si comunicării de materiale în scop de marketing, sunteți de acord să ne încredințați date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume și prenume, adresa postala, număr de telefon/fax. In cazul firmelor avem nevoie de numele firmei, CUI si numar din Registrul Comertului. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv cu scopul de a vă transmite informații comerciale și materiale în scop de marketing (e.g. informări cu privire la produsele dezvoltate, oferte, sfaturi diverse, alte informări în legătură cu furnizarea produselor, etc.). Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de catre BWM MEDIASOFT S.R.L. 

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari :
- licentele produselor antivirus Bitdefender trebuie înregistrate pe siteul producatorului, caz în care dvs. trebuie sa le furnizati datele cerute de catre Bitdefender.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa catre BWM Mediasoft S.R.L., Bvd. Vasile Milea, nr.84/12, Cod 550331 Sibiu, Romania sau prin email la adresa info@bwm-mediasoft.com

Cât timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada abonării la newsletter sau perioada utilizării soluțiilor software.

Care sunt drepturile dvs. privind retragerea consimțămintelor și dezabonarea?

Dumneavoastră aveți o serie de drepturi în conformitate cu reglementările de protecție a datelor în vigoare.

1. Dreptul la accesarea datelor. Aveți dreptul de a obține confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu procesate de către noi. În plus, aveți dreptul să obțineți informații mai detaliate în ceea ce privește datele personale stocate și în ceea ce privește procesarea lor de către noi și, în anumite circumstanțe, aveți dreptul să obțineți o copie a acestor date personale.

2. Dreptul la rectificarea datelor. Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor personale incorecte și, ținând cont de scopul în care ele sunt procesate, să solicitați completarea datelor personale care lipsesc.

3. Dreptul la ștergerea datelor. În anumite cazuri, aveți dreptul la ștergerea datelor dvs. personale fără întârzieri nejustificate. Aceste circumstanțe includ: i) atunci când datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate; îi) atunci când vă retrageți consimțământul pentru procesarea pe bază de consimțământ; iii) atunci când procesarea este în scopuri de marketing direct și; iv) atunci când datele personale au fost procesate fără respectarea legislației în vigoare. Totuși, există anumite derogări generale de la dreptul de ștergere a datelor. Aceste derogări generale includ cazurile în care procesarea este necesară: i) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare; îi) pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau; iii) pentru stabilirea, exercitarea și apărarea revendicărilor legale.

4. Dreptul la restricționarea procesării. În anumite cazuri, aveți dreptul la restricționarea procesării datelor dvs. personale. Acolo unde procesarea a fost restricționată, noi putem continua să stocăm datele dvs. personale. Altfel, noi le vom procesa numai atunci când: i) avem consimțământul dvs.; îi) sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale; iii) sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice, sau; iv) din considerente importante care vizează interesul public.

5. Dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimțământul dvs. și această procesare este realizată prin mijloace automatizate, aveți dreptul să obțineți datele dvs. cu caracter personal într-un format structurat, folosit în mod uzual și compatibil cu dispozitivele de citire generice. Totuși, acest drept nu se aplică acolo unde exercitarea lui ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altora.

6. Dreptul la obiecție. Aveți dreptul să obiectați cu privire la procesarea datelor dvs. personale din considerente specifice situației dvs. individuale, dar numai în măsura în care temeiul legal pentru procesare e acela că procesarea este necesară: i) pentru desfășurarea unei acțiuni în interesul public sau în exercițiul oricărei autorități oficiale investite sau; îi) în scopul intereselor legitime urmărite de către noi sau de către o entitate tertă. Într-un astfel de caz noi vom înceta procesarea datelor personale, cu excepția situației când putem demonstra considerente legitime convingătoare pentru procesare care au precedență în raport cu interesele, drepturile și libertățile dvs., sau atunci când procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea și apărarea revendicărilor legale.

Aveți, de asemenea, dreptul să obiectați cu privire la procesarea de către noi a datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct. Dacă ridicați o astfel de obiecție, noi vom înceta procesarea datelor dvs. personale în acest scop.

7. Dreptul la retragerea consimțământului. În măsura în care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimțământul dvs., aveți dreptul să va retrageți în orice moment din acel consimțământ.

În cazul în care vă retrageți dintr-un consimțământ acordat, noi vom înceta procesarea datelor dvs. personale, în afara cazurilor și în măsură în care continuarea procesării este permisă sau obligatorie în conformitate cu reglementările de protecție a datelor în vigoare sau cu alte legi și reglementări care se aplică în acest context. Retragerea de către dvs. a consimțământul acordat nu va afecta sub nicio formă temeiul legal în bază căruia s-a făcut procesarea înainte de retragerea consimțământului.

Dacă vă abțineți de la furnizarea consimțămintelor necesare sau dacă va retrageți ulterior din aceste consimțăminte, acest lucru poate avea drept consecință faptul că nu veți mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.

8. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor. Aveți dreptul să înregistrați oricând o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor. Autoritatea de supraveghere a protecției datelor în România este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, București, România

Telefon: +40318059211

Website: http://www.dataprotection.ro/

Facem tot posibilul să ne asigurăm că vă protejăm datele dvs. personale, să vă informăm despre modul în care procesam datele dvs. cu caracter personal și să ne conformăm cu reglementările de protecție a datelor în vigoare. În cazul în care aveți nemulțumiri cu privire la prelucrarea și protejarea datelor dvs. personale sau cu privire la informațiile pe care vi le-am furnizat, vă încurajăm să ne sesizați în acest sens pentru că noi să putem îmbunătăți serviciile. Vă rugăm, de asemenea, să ne contactați fără ezitare atunci când vreți să vă exercitați drepturile dvs..

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa catre BWM Mediasoft S.R.L., Bvd. Vasile Milea, nr.84/12, Cod 550331 Sibiu, Romania sau prin email la adresa info@bwm-mediasoft.com

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul datelor de contact enumerate la începutul documentului. De asemenea vă rugăm să ne furnizați informațiile relevante pentru procesarea solicitării dvs., inclusiv numele întreg și adresa e-mail, astfel încât noi să vă putem identifica. Vom da curs solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate.

Vă puteți retrage oricând dintr-un consimțământ referitor la primirea newsletterelor etc. și vă puteți dezabona de la o listă de e-mail urmând instrucțiunile din orice e-mail sau comunicare primită de la noi.

Cum sunt stocate datele dumneavoastră?

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate/manuale, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Toate documentele care conţin date cu caracter personal se înregistrează şi urmează regulile de păstrare, procesare, multiplicare, transport, transmitere, distrugere şi arhivare stabilite prin reglementările legale în vigoare şi prin proceduri interne.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea următoarelor reguli si principii:

a) LEGALITATE, ECHITATE ŞI TRANSPARENŢĂ. Datele sunt prelucrate în mod legal, echitabil şi transparent faţă de persoana vizată;

b) LIMITĂRI LEGATE DE SCOP. Datele sunt colectate în scopuri determinate, explicite şi legitime şi nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;

c) REDUCEREA LA MINIMUM A DATELOR. Datele prelucrate trebuie să fie adecvate, relevante şi limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate ;

d) EXACTITATE. Prelucrarea datelor trebuie să fie exactă şi, în cazul în care este necesar, datele trebuie să fie actualizate; se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt şterse sau rectificate fără întârziere;

e) LIMITĂRI LEGATE DE STOCARE. Datele prelucrate vor fi păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele;

f) INTEGRITATE ŞI CONFIDENŢIALITATE. Datele vor fi prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecţia împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale şi împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

Cum aveți acces la datele dvs.?

Puteți modifica datele furnizate prin transmiterea unui mail la info@bwm-mediasoft.com

Vă puteți dezabona de la newsletter prin selectarea opțiunii DEZABONARE (dezabonare), pe care o gasiti în subsolul oricărui newsletter transmis.

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, așa cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare (e.g. solicitare copie date cu caracter personal, modificare, ștergere), ne puteți contacta la adresa: info@bwm-mediasoft.com

BWM MEDIASOFT S.R.L. va furniza informațiile în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de BWM MEDIASOFT S.R.L. gratuit. 

Prin acceptarea acestui accord, datele dvs. personale vor fi prelucrate de BWM MEDIASOFT S.R.L. conform prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Va multumim

Cu stimă,
Serviciul clienti Bitdefender
BWM Mediasoft SRL



Metode de plata

E-Payment

Plată on-line securizată cu carte de credit/debit, procesată de către:
GECAD E-PAYMENT



Reducere de 30%
la pretul de lista pentru reînnoirea licentei BitDefender - solutiile pentru acasa.




 
Cum comandati? - Livrare - Modalitati de plata - Conditii generale de vanzare