Coş cumpărături
(0) produse

Compatibilitate

Bitdefender Total Security Multi-Device 2017

Urmează-ți pasiunile în siguranță.
  • Protecție totală pentru Windows, Mac OS și Android
  • Administrare centralizată pentru dispozitive
  • Asistență pentru Securitate Wi-Fi: întotdeauna sigur, atunci când ești în mișcare
  • Performanță pură fără încetinirea proceselor
  • Securitate cu o singură atingere: protecție completă automată
  • Protecția confidențialității pe toate platformele
  • Asistență parentală: protecție orientată către familie
  • Funcție Anti-theft și instrumente de protecție a datelor
  • Asistență completă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

258,14 RON(TVA inc)
(3 utilizatori, Licenta 1 an)
Comanda
    Licenta 1 an   Licenta 2 ani   Licenta 3 ani
3 utilizatori:  
       
5 utilizatori:  
 
 
10 utilizatori:  
 
 
DESCRIERE DE ANSAMBLU


Securitate completă cu un singur produs

De ce să folosești mai multe produse de securitate atunci când poți avea soluția supremă, totul într-un singur pachet. Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 este alegerea perfectă atunci când dorești să-ți protejezi simultan dispozitivele Windows, Mac OS și Android.

Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 asigură o protecție imbatabilă chiar și împotriva celor mai avansate programe malware și oferă caracteristici proiectate pentru a-ți proteja viața privată pe mai multe platforme — toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale. Folosește cea mai avansată tehnologie de securitate din lume, însă este simplu și intuitiv. nu ai nevoie decât de un singur cont pentru a proteja până la 10 PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri și tablete Android.

Cumpără Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 acum pentru a beneficia de cea mai bună protecție și performanță pentru toate platformele.

Cea mai bună rată de detecție a virușilor
5 ANI CONSECUTIV

În laboratoarele noastre, exploatăm Inteligența artificială și dezvoltăm cele mai avansate tehnologii din lume pentru a vă oferi cea mai bună rată de detecție antivirus din lume, fără a compromite viteza de operare.

Bitdefender
5.9
Kaspersky
5.8
Symantec
5.7
McAfee
4.9
Bitdefender
5.7
Kaspersky
5.6
Symantec
5.0
McAfee
4.8Nou și important


Asistență Securitate Wi-Fi

Asigură-te că ești întotdeauna în siguranță, indiferent la ce rețea Wi-Fi te conectezi. Cu funcția Asistență Securitate Wi-Fi, ești sigur că ești complet protejat atunci când folosești aplicațiile tale, efectuezi operațiuni bancare sau cumpărături online sau navighezi pe internet, indiferent dacă ești online acasă sau în mișcare: în parcuri, cafenele, hoteluri sau aeroporturi. Funcția Asistență Securitate Wi-Fi te protejează împotriva hackerilor, a furturilor de date și programelor malware verificând rețelele Wi-Fi pentru a identifica eventualele breșe de securitate și vulnerabilități. Apoi configurează soluția ta antivirus pentru a asigura un nivel maxim de securitate și îți sugerează să folosești caracteristici avansate de securitate, cum ar fi Safepay, atunci când este necesar.


Advanced Ransomware Protection

Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită o recompensă pentru eliberarea cheii de decriptare. Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 îți permite să creezi directoare speciale pentru fișierele tale importante, le protejează de atacurile ransomware și te notifică în legătură cu orice tentativă periculoasă.

Lista completa de functii

Windows
Total Security
Mac OS
Antivirus for Mac
Android
Mobile Security


Securitate

Software-ul de securitate de la Bitdefender are cea mai bună rată de detecție a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani. Care este secretul pentru a rămâne o companie de securitate de top pe o perioadă de timp atât de îndelungată? Folosim Inteligență Artificială avansată și o gazdă pentru alte tehnologii revoluționare, precum și rețea globală de mai mult de 500 de milioane de calculatoare pentru a anticipa, detecta și bloca instant chiar și cele mai noi amenințări, oriunde în lume. Mai mult decât atât, facem toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale.


Protecție completă a datelor
Putere absolută cu cea mai eficientă soluție antivirus disponibilă în prezent. Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 combate toate tipurile de amenințări, de la viruși și troieni la ransomware și atacuri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt pe mâini bune.

Active Threat Control
Folosim o tehnică inovatoare denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile tale active. Atunci când Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat.

Protecție Ransomware
Poți salva documente confidențiale cu protecție specială împotriva programelor de criptare periculoase care solicită recompensă pentru fișierele tale personale.

Mediu Securizat
Anumiți viruși sofisticați, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterși înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în Rescue Mode pentru curățare și recuperare.

Funcție Anti-phishing puternică
Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 recunoaște și blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit

Funcție Antifraudă sensibilă
Sistemul nostru de filtrare avansat te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care încearcă să te înșele, cum ar fi cazinouri, site-uri pornografice, scheme de împrumut și altele.

Navigare sigură
Află dacă rezultatele căutării tale pot fi accesate în siguranță înainte de a face clic efectiv pe un link. De asemenea, Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 blochează linkurile cunoscute ca fiind infectate.

Performanță PC

O mașină de curse care este și o mașină blindată impenetrabilă? Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 îți oferă ce e mai bun din ambele lumi. Este incredibil de puternic și ultra-rapid în același timp. Tehnologiile noastre revoluționare asigură o reacție imediată la programele malware, precum și performanță pură a sistemului tău. Ceea ce se află sub capotă este ceea ce face ca Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 să fie atât de rapid și ușor de folosit.


Bitdefender Autopilot™
Odată pornită, funcția Autopilot va gestiona singură întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ți solicita intervenția prin ferestre pop-up și casete de dialog enervante. Nimic de instalat, nimic de configurat.

Bitdefender Photon™
Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 să se adapteze la configurația hardware și software a sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Integrare Cloud
Scanarea în cloud are aproape zero impact asupra resurselor tale locale, astfel încât viteza și performanța sistemului tău rămân neafectate. Iar fișierele tale rămân întotdeauna complet private: scanăm doar semnăturile de date, nu și conținutul efectiv al fișierelor tale — care nu sunt niciodată încărcate sau stocate în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă
Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film, astfel încât știe să nu te deranjeze cu solicitări nenecesare. Astfel, te poți concentra pe ceea ce e important. În funcție de ce alegi să faci pe calculatorul tău, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile neimportante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Modul Baterie
Această caracteristică utilă inteligentă economisește durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările sistemului sau conectivitatea Bluetooth.

Protecția datelor confidențiale

La Bitdefender, știm că vrei să protejezi ce este cu adevărat important în viața ta. Vrei să-ți protejezi familia și să poți alege ce informații dorești să le faci publice și ce să ascunzi de ochii curioșilor. De aceea Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 include instrumente și caracteristici care împiedică hackerii, furtul de informații confidențiale și toate tipurile de programe periculoase să-ți invadeze viața privată.


Fără griji și rapid online
Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Protecție orientată către familie
With Parental Advisor, you can discreetly supervise your children’s online activities so they are always safe online.

Firewall de confidențialitate
Cu Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 primești un strat suplimentar de protecție, astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.

Protecție în cadrul rețelelor sociale
Protejează-te de link-urile periculoase și orice fel de amenințări care îți sunt transmise de prietenii tăi, fără știrea lor, prin Facebook, Twitter, Pinterest sau alte rețele sociale.

Portofel
Stochează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif securizat pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Bitdefender Autopilot™
E libertate pură: pur și simplu activezi Autopilot și acesta va gestiona întreaga securitate cibernetică în locul tău, fără bătăi de cap. Fără ferestre pop-up, casete de dialog sau sute de opțiuni ce trebuie parcurse, te vei putea concentra pe munca ta sau pe distracție.

Funcție de verificare rapidă a riscurilor
Scanează pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile cu un singur clic. Bitdefender verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.


CERINTE SISTEM


Windows

Sistem de operare :

Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10

Cerinte minime de sistem :

CPU: procesor Dual Core 1.6 GHz
Memorie (RAM): 1 GB
Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1.5 GB

Cerințe de sistem recomandate :

Procesor: Intel CORE 2 Duo (1,66 GHz) sau un procesor echivalent
Memorie (RAM): 2 GB
Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2 GB

Cerințe software :

Internet Explorer versiunea 10 sau mai recentă

Se integrează cu :

Google Chrome 34 și versiuni mai recente
Mozilla Firefox 30 și versiuni mai recente
Skype 6.3 și o variantă mai recentă
Thunderbird 14 și o versiune mai recentă
Outlook 2007, 2010, 2013
Mac OS

Sistem de operare :

Poți instala Bitdefender Antivirus for Mac exclusiv pe calculatoare Macintosh cu procesor Intel și cu sistem de operare instalat OS X Mavericks (10.9.5), OS X Yosemite (10.10 sau superior), OS X El Capitan (10.11), OS X Sierra(10.12).

În plus, calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe suplimentare :

Minimum 1 GB memorie RAM
Minim 400 MB de spațiu liber pe hard disc
Este necesar să fiți conectați la internet pentru a înregistra și actualiza produsul Bitdefender Antivirus for Mac
TrafficLight este disponibil pentru Safari, Firefox și Google Chrome

Android

Sistem de operare :

Android 3.0 sau o versiune ulterioară
Central

Google Chrome :

Minim: 34
Recomandat: 43

Mozilla Firefox :

Minim: 30
Recomandat: 39

Internet Explorer :

Minim: IE 10
Recomandat: IE 11

CAPTURI DE ECRAN


Metode de plata

E-Payment

Plată on-line securizată cu carte de credit/debit, procesată de către:
GECAD E-PAYMENTReducere de 30%
la pretul de lista pentru reînnoirea licentei BitDefender - solutiile pentru acasa.
 
Cum comandati? - Livrare - Modalitati de plata - Conditii generale de vanzare