Sunteti aici PENTRU ACASĂ Bitdefender Antivirus pentru Mac

 

Compatibilitate

Mac
Protecție absolută. Concepută pentru Mac.
  • VPN NOU
  • Autopilot îmbunătățit
  • Traffic Light îmbunătățit
  • Blochează și șterge programele deranjante de tip adware
  • Impact negativ zero asupra vitezei
  • Straturi multiple de protecție anti-ransomware
  • Protejează experiența ta online
  • Protejează împotriva programelor periculoase pentru Mac și PC-uri
  • Asigură protecție prin intermediul tehnologiei Cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
159,10
 
RON(TVA inc)
1 utilizator , Licenta 1 an
   
Licenta 1 an
 
Licenta 2 ani
 
Licenta 3 ani
1 utilizator:
 
 
 
3 utilizatori:
 
 
 
Protecție absolută cu impact negativ zero asupra vitezei și performanței

Bitdefender Antivirus for Mac asigură protecția absolută împotriva amenințărilor noi și necunoscute, fără a-ți încetini Mac-ul. Soluția se conectează la tehnologiile avansate Cloud ale Bitdefender pentru a detecta și bloca amenințările instant, indiferent de unde provin din lume.


Protecție absolută. Concepută pentru Mac.

Bitdefender
Kaspersky
Symantec
Avira
Protecție împotriva programelor periculoase pentru Mac OS X
(pe o scală de la 0 la 100, 100 fiindcel mai înalt nivel de protecție)

AV TEST. Mai 2016


Noutăți

Era și timpul! Dacă utilizați Time Machine pentru a face back-up la fișierele dvs., veți dori să folosiți Protecția Time Machine pentru a vă asigura că sunteți protejat împotriva atacurilor ransomware sofisticate.

Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu Time Machine,vă puteți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine se asigurăcă vă puteți baza pe back-up-urile dvs. împiedicând accesul la acestea sau modificarea lor din surse neautorizate.


Lista completă de funcții

NOU
Vă protejează back-up-urile

Noua caracteristică denumită Protecție Time Machine oferă o securitate îmbunătățită și împiedică programele malware sofisticate să vă cripteze sau să vă distrugă back-up-urile. Asigurați-vă că fișierele dvs. rămân ale dvs.

Asigură protecție non-stop cu Bitdefender Autopilot™

Funcția Autopilot are grijă de toate nevoile tale de securitate pentru ca să nu trebuiască să îți bați capul cu aspectele dificile. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și uită complet de ea.

Blochează și șterge programele deranjante de tip adware

Scanările la cerere pot fi declanșate în orice moment pentru a te asigura că aplicațiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura că dispozitivul tău Android este curat scanând automat orice aplicație imediat după instalare.

Securizează cumpărăturile online

Fraudele online nu fac diferențe între sistemele de operare. Bitdefender Antivirus for Mac are un sistem special anti-phishing care scanează paginile web pe care le accesezi și te avertizează atunci când ai de-a face cu tentative de fraudă.

Asigură o scanare ultra-rapidă

Bitdefender Antivirus pentru Mac oferă scanare rapidă și protecție imbatabilă contra programelor periculoase, fără a reduce viteza de operare. Bitdefender este atât de rapid și discret încât nici nu veți ști că este acolo, lucrând pentru a menține siguranța Mac-ului dvs.

Îți scanează Mac-ul fără a influența negativ performanța sa

Noul Bitdefender Antivirus for Mac a fost conceput să colaboreze perfect cu Mac OSX. Știe cum să îți scaneze fișierele astfel încât să beneficiezi de aceeași protecție imbatabilă împotriva programelor periculoase, fără ca acest lucru să influențeze negativ performanța și viteza Mac-ului tău.

Protejează împotriva programelor periculoase pentru Mac și PC-uri

Bitdefender Antivirus for Mac detectează și îndepărtează nu numai programele periculoase concepute pentru Mac, ci și conținuturile malițioase concepute pentru sistemul de operare Windows. În acest fel, nu vei transmite niciodată accidental fișiere infectate familiei tale, prietenilor sau colegilor care utilizează sistemul de operare Windows.

Asigură protecție prin intermediul tehnologiei Cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Deoarece amenințările pe internet apar tot timpul, am conceput Bitdefender pentru a-și actualiza constant librăria de programe periculoase. Conectat la tehnologii pe bază de Cloud incredibil de puternice care detectează și elimină amenințările, acesta asigură protecție instant, la nivel mondial. Cu majoritatea operațiunilor importante efectuate în Cloud, resursele tale nu sunt afectate, iar datele tale confidențiale sunt în continuare stocate în siguranță pe Mac-ul tău.

Oferă o experiență minunată de utilizare

Cu o interfață de utilizare intuitivă și un nou design, noul Bitdefender Antivirus for Mac se potrivește perfect cu Mac OS X. Acum îți poți menține pornit tot timpul programul antivirus deoarece nu te va deranja în niciun fel.