Sunteti aici PENTRU INTREPRINDERI Bitdefender GravityZone Advanced Business Security

 

Compatibilitate

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security este o soluție de securitate all-in-one, ce include protecția și administrarea centralizată a securității pentru stațiile de lucru, servere, e-mail și dispozitive mobile.
158,30
 
RONfara TVA
-
188,38
 
RON(TVA inc)
Pret licenta per calculator intre 25 - 49 utilizatori, Licenta 1 an


Protecție completă pentru desktop-uri, servere și dispozitive mobile,
plus soluție de securitate și antispam pentru căsuțele de e-mail Exchange administrate de pe o singură consolă

Prin ce este soluția Bitdefender GravityZone Business Security cea mai bună?

Funcționalități Ce înseamnă acest lucru pentru afacerea dumneavoastră
Tehnologii antivirus, contra programelor periculoase și mesajelor spam premiate

Bitdefender utilizează în mod constant inovația pentru identificarea amenințărilor în avans sau în ziua 0, lucru pe care alte aplicații nu îl pot face, având, în același timp, cel mai redus impact cu putință asupra performanțelor sistemului. Fiind singura soluție care a primit toate premiile VBSpam până acum, Bitdefender obține în mod constant rezultate foarte bune din punctul de vedere al ratelor de detecție.

Creșteți productivitatea prin eliminarea incidentelor asociate programelor periculoase și mesajele spam

Bitdefender securitz oferă companiei dvs. o serie de avantaje contra atacurilor programelor periculoase. De asemenea, eficacitatea demonstrată a funcției antispam Bitdefender îmbunătățește productivitatea angajaților.

Securitatea pentru stațiile de lucru, servere și dispozitive mobile, plus protecția e-mail și antispam de pe aceeași consolă

Vă puteți proteja stațiile de lucru, serverele sau dispozitivele mobile (disponibile numai cu consola locală). Numărul de servere nu trebuie să depășească 35% din numărul total de dispozitive incluse în licență. Atunci când achiziționați Bitdefender GravityZone Advanced Business Security, primiți de asemenea protecție pentru un anumit număr de căsuțe de e-mail Exchange egal cu 150% din numărul total de dispozitive incluse în licența dvs.

Securitate complexă și administrare eficientă

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security oferă protecție și administrare extinsă. Aceasta ajută mediile IT moderne să contracareze toți vectorii atacurilor, eliminând povara administrării mai multor soluții.

Funcțiile Firewall, Detecție intruziuni, Control aparat, Filtrare web, Asistent căutare, Control web și aplicații sunt incluse

Capacitățile firewall, IDS și de filtrare web sunt esențiale pentru protecția contra amenințărilor web, cum ar fi tentativele de hacking sau phishing. Bitdefender GravityZone Advanced Business Security vă oferă capacitatea de a restricționa sau bloca de la distanță accesul angajaților la anumite aplicații sau pagini web.

Obțineți protecție completă contra tuturor tipurilor de atacuri și creșteți productivitatea

Spre deosebire de alte soluții, care nu oferă protecție web și controlul aparatului sau percep un cost pentru aceste capacități, Bitdefender GravityZone Advanced Business Security include aceste funcții fără costuri suplimentare. De asemenea, datorită capacităților de Control utilizator și web, administratorii pot restricționa accesul la site-uri sau aplicații care afectează negativ productivitatea.

Instalare și administrare a securității ușoare

Organizațiile pot folosi consola de administrare găzduită pe cloud sau instala consola local. Bazată pe mașinile Linux securizate incluse în aplicații virtuale, consola locală Bitdefender este configurată și pregătită pentru utilizare în mai puțin de 30 de minute. Bitdefender detectează și șterge automat soluția AV anterioară la instalare.

Economisiți timp cu o administrare mai eficientă

Design-ul GravityZone de jos în sus și integrarea cu Active Directory, Citrix XenServer sau VMware vCenter (dipsonibil local) vă permit să economisiți tip și să canalizați procesele. Extinderea protecției pe un număr mare de stații de lucru este, de asemenea, simplicată prin funcția de detecție automată, dezinstalarea soluțiilor tradiționale și mecanismele de instalare de la distanță în masă.

Scanare centralizată inteligentă - performanță optimizată

Bitdefender vă permite să rulați cu până la 30% mai multe mașini virtuale decât soluțiile tradiționale, prin optimizarea și centralizarea sarcinilor de scanare. Spre deosebire de soluțiile care se bazează pe driver-ul VMware vShield, acoperă orice mediu virtual și oferă capacități de echilibrare a încărcării, precum și de scanare a memoriei și proceselor.

Economisiți bani reducând la minimum consumul de resurse de securitate

Funcțiile de scanare și mecanismele de caching avansate reduc la minimum consumul de resurse pentru mașini virtuale sau fizice. Astfel, economisiți bani prin rularea mai multor mașini pe aceeași infrastructură.

Asistența 24/7 este inclusă gratuit

Asistența este disponibilă în limba engleză 24/7 prin telefon, e-mail sau chat.

Asistență profesională oricând aveți nevoie

Inginerii noștri specializați sunt întotdeauna pregătiți să vă ofere asistență tehnică și să vă răspundă la întrebări.


CARACTERISTICI PRINCIPALE

O singură consolă ce oferă administrare centralizată ușoară, configurare și aplicare cu ușurință a politicilor de securitate pentru orice tip și orice număr de stații de lucru, din orice locație;
Integrare cu Active Directory, VMware și Citrix (consola locală);
Un singur agent ce acoperă orice combinație de platforme de virtualizare, furnizori de cloud, sisteme de operare și dispozitive fizice;
Mai multe straturi de securitate pentru stațiile de lucru: antivirus și antimalware cu monitorizarea comportamentului, protecție împotriva amenințărilor de tip ziua zero, controlul aplicațiilor și sandboxing, firewall, controlul dispozitivelor și controlul conținutului, cu funcție anti-phishing și antispam pentru serverele de e-mail Exchange.
Acoperire universală:
- Orice tip de stație de lucru: fizică, virtuală sau cloud;
- Orice tip de echipament: stație de lucru, server, integrat, mobil;
- Orice sistem de operare: Windows, Linux, Mac;
- Orice platformă de virtualizare: VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, KVM, Oracle;
- Organizații de orice dimensiune: scalabilă de la zeci la milioane de stații de lucru prin simpla clonare a aplicațiilor virtuale;
- Scanarea centralizată inteligentă permite un nivel ridicat de protecție și performanță pentru mașinile protejate prin transferarea unei părți din procesele antimalware către unul sau mai multe servere de securitate centralizate.