Sunteti aici PENTRU INTREPRINDERI Bitdefender GravityZone Business Security

 

Compatibilitate

Bitdefender GravityZone Business Security este un pachet de servicii de securitate creat pentru companiile mici și mijlocii, ce combină securitatea de top cu administrarea centralizată a stațiilor de lucru și a serverelor.
121,72
 
RONfara TVA
-
144,85
 
RON(TVA inc)
Pret licenta per calculator intre 3 - 14 utilizatori, Licenta 1 an


Securitate nr. 1 pentru desktopuri și servere fizice și virtuale, pe platformă Windows, Mac sau Linux -
administrate și monitorizate de la distanță prin intermediul browserului web.

Prin ce este soluția Bitdefender GravityZone Business Security cea mai bună?

Funcționalități Ce înseamnă acest lucru pentru afacerea dumneavoastră
Tehnologii antivirus și antimalware premiate

Folosind tehnologii de detectare actualizate constant, Bitdefender poate depista amenințări avansate sau de tip ziua 0 pe care alte soluții le ratează, având în același timp cel mai mic impact posibil asupra performanțelor sistemului.

Puteți să nu vă mai faceți griji pentru infecții sau funcționarea încetinită

Folosirea soluției de securitate Bitdefender oferă afacerii dumneavoastră avantajul împotriva atacurilor de tip malware. Vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră știind că Bitdefender vă protejează împotriva virușilor, aplicațiilor spyware, worm, troian și rootkit.

Consolă web simplă, dar puternică

Consola de administrare de la nivel local sau găzduită în cloud, cu instrumente de control de finețe, controlează grupurile imbricate, carantina la distanță, locațiile și opțiunile de scanare care pot fi configurate.

Economisiți timp cu o administrare mai eficientă

Persoanele fără aptitudini tehnice pot face cu ușurință setările de protecție folosind consola găzduită în cloud, în timp ce administratorii experimentați vor găsi instrumentele de control de finețe de care au nevoie pentru a fluidiza procesul de securitate.

Protecția stațiilor de lucru și a serverelor

Puteți folosi dispozitivele din licența dumneavoastră pentru a proteja stațiile de lucru și serverele. Numărul de servere nu ar trebui să depășească 30% din numărul total de dispozitive din licență.

Ofertă completă eficientă din punct de vedere al costurilor

Puteți folosi o singură soluție cu un preț convenabil pentru a proteja calculatoarele angajaților dumneavoastră, precum și serverele pe care le folosiți.

Control web și al aplicațiilor inclus

Bitdefender GravityZone Business Security vă oferă posibilitatea de a restricționa sau bloca de la distanță accesul angajatului la anumite aplicații și pagini web.

Productivitate și protecție mărite

Restricționarea accesului la anumite aplicații și website-uri poate îmbunătăți productivitatea angajatului, precum și securitatea.

Firewall, Detectarea intruziunilor, Filtrare web, Consultant căutare

Firewall-ul, IDS și funcțiile de filtrare web sunt esențiale pentru protejarea împotriva amenințărilor de pe internet, cum ar fi cele de tip hacking și phishing.

Soluție de securitate cu toate funcțiile

Spre deosebire de alte soluții, care nu oferă protecție firewall și web sau percep un cost pentru aceste capacități, Bitdefender GravityZone Business Security include aceste funcții fără costuri suplimentare.

Protejați desktop-urile sau serverele virtuale

Bitdefender GravityZone Business Security protejează aparatele virtuale cu cea mai mică amprentă de resurse obținută în probele AV-Test din 2014.

Soluție completă

Este ușor să administrați desktop-uri sau servere virtuale de pe aceeași consolă.


CARACTERISTICI PRINCIPALE

Mai puține eforturi de documentare
Este ușor de instalat și administrat
• Dezinstalarea automată a soluțiilor tradiționale;
• Consolă este disponibilă imediat după autentificare;
• Identificarea automată a calculatoarelor de rețea folosind Windows Network Discovery;
• Demarare mai rapidă cu modelele de politică de securitate furnizate;
• Setările politicii granulare sunt disponibile pentru administratori avansați, dar și cei fără o bază IT vor găsi, de asemenea, o soluție simplă de gestionare.

Costuri mici
Securitatea pe platformă web elimină nevoia de hardware
• Implementați o soluție puternică dar simplă și eliminați nevoia de servere dedicate, mentenanță și personal IT suplimentar;
• Reducerea costurilor și centralizarea securității pentru un număr de utilizatori la o consolă unică;
• Datorită gestionării centralizate, angajații nu mai trebuie să actualizeze, monitorizeze sau repare sistemul de securitate și se pot concentra 100% asupra activității lor.

Relaxare
Uitați de problemele de securitate
• Bitdefender se clasează în mod constant pe primul loc la testele independente, astfel încât vă puteți relaxa știind că beneficiați de cea mai bună protecție.
• Soluția noastră protejează calculatoarele contra virușilor, rootkit-urilor, programelor periculoase, tentativelor de phishing, pierderii de date, amenințărilor web și altor amenințări;
• Sunt incluse funcțiile de euristică avansată, filtrare web, asistență la căutare, scanare USB pentru a bloca toate punctele de acces ale programelor periculoase;
• Actualizările sunt automate și utilizatorii nu pot modifica setările sau dezactiva protecția, astfel încât afacerea dvs. este protejată.