Sunteti aici PENTRU ACASĂ Bitdefender Mobile Security

 

Compatibilitate

Android
Bucură-te mai mult de dispozitivul tău Android. Noi îl menținem în siguranță.
  • VPN NOU
  • Autopilot ÎMBUNĂTĂȚIT
  • Confidențialitate cont
  • PC MAG . Alegerea editorului - 3 ani la rând
  • AV TEST. 100% detecție potrivit testului din martie 2017
  • Cel mai bun produs de securitate pentru Android al anilor 2015, 2016, 2017
  • Recuperați-vă dispozitivul în cazul pierderii sau al furtului.
  • Impact zero asupra duratei bateriei.
45,42
 
RON(TVA inc)
1 utilizator , Licenta 1 an
Protejează-ţi dispozitivul de ameninţările electronice şi economiseşte bateria cu Bitdefender Mobile Security.

Bitdefender Mobile Security asigură detectarea imbatabilă, pe baza de tehnologie Cloud, a programelor periculoase şi o funcţie antifurt inteligentă pentru Android, aproape făra impact asupra bateriei - toate acestea, în plus faţă de cea mai buna soluţie de securitate pentru Android de pe piaţa.


Detecţie imbatabilă a programelor periculoase

Bitdefender
6
Avast
5.5
Intel Security McAfee
5.5
AVG
5
Cea mai bună protecţie (pe o scala de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecţie)
AV TEST. Mai 2016


Detecţie imbatabilă a programelor periculoase

Oferă dispozitivelor tale mobile Android protecţie TOTALĂ
împotriva viruşilor şi a „intruşilor” în materie de confidenţialitateSecuritate Aplicaiţi

Curioşi să aflaţi cum folosesc sau eventual abuzează aplicaţiile instalate de datele dumneavoastra personale, ameninţându-vă CONFIDENŢIALITATEA? Funcţia Consilier Confidenţialitate vă poate oferi informaţii detaliate cu privire la modul în care funcţionează în fundal aplicaţiile instalate fără cunoştinţă dumneavoastră.Bitdefender Anti-Theft™

Modulul Antifurt ofera opţiuni de localizare, blocare şi ştergerea memoriei de la distanţă, sau trimitere de mesaje către dispozitivul Android.
NOU
Telefonul va fotografia orice persoană care încearcă sa îţi acceseze telefonul în absenţa ta şi o va trimite la Bitdefender Central.


Blocare aplicaţii

Navigaţi pe Internet şi socializaţi fara griji. Acum puteţi bloca aplicaţiile care conţin informaţii confidenţiale cu ajutorul unui cod PIN.

Deblocarea Inteligenta va asigura acces direct la aplicaţiile dumneavoastra dezactivând codul PIN atunci când folosiţi o reţea WI-FI sigura.WearON

Extinde Bitdefender Mobile Security către ceasul tau inteligent. Foloseşte-ţi dispozitivul Android Wear pentru a-ţi gasi telefonul atunci când nu e la vedere sau pentru a primi o alerta atunci când distanţa dintre tine şi telefonul tau devine prea mare.Ce mai obţineţi

Securitate web

Bitdefender Mobile Security for Android foloseşte serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când acceseaza pagini ce conţin programe periculoase, tentative de phishing sau frauda.

Viteza maxima şi impact redus asupra bateriei

Datorită detecţiei de tip cloud şi serviciilor de securitate de ultima generaţie, Bitdefender Mobile Security for Android îţi ofera o experienţa de navigare sigura şi previne instalarea de aplicaţii periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Scanare la cerere & la instalare

Scanarile la cerere pot fi declanşate în orice moment pentru a te asigura ca aplicaţiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura ca dispozitivul tau Android este curat scanând automat orice aplicaţie imediat dupa instalare.