Sunteti aici PENTRU ACASĂ Bitdefender Antivirus Plus 2021

 

Compatibilitate

Windows
Urmează-ți pasiunile în siguranță.
  • Cea mai bun antivirus împotriva tuturor amenințărilor electronice
  • Performanță superioară, fără încetinirea proceselor
  • Include instrumente de protecție a confidențialității, precum Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay
  • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, acum cu opțiuni de remediere ransomware NOU
  • Asistență completă
159,10
 
RON(TVA inc)
3 utilizatori, Licenta 1 an
   
Licenta 1 an
 
Licenta 2 ani
 
Licenta 3 ani
1 utilizator:
 
 
 
3 utilizatori:
 
 
 
Securitate avansată, impact minim asupra resurselor

Bitdefender Antivirus Plus 2021 protejează împotriva celor mai periculoase amenințări electronice, fără a afecta viteza sistemului. Aceasta înseamnă că beneficiezi de performanță pură, fără încetiniri. Cu Autopilot activat, Bitdefender Antivirus Plus 2021 ia automat cele mai bune decizii de securitate pentru a-ți proteja datele, tranzacțiile online și confidențialitatea.

Alege Bitdefender Antivirus Plus 2021 pentru cel mai bun raport preț/calitate de pe piață. Este prevăzut cu numeroase caracteristici și este extrem de puternic, însă cu impact incredibil de redus asupra resurselor.

Cea mai bună rată de detecție a virușilor
5 ANI CONSECUTIV


Bitdefender
5.9
Bitdefender
5.7
Kaspersky
5.8
Kaspersky
5.6
Symantec
5.7
Symantec
5.0
McAfee
4.9
McAfee
4.8

Nou și important


Asistență Securitate Wi-Fi

Asigură-te că ești întotdeauna în siguranță, indiferent la ce rețea Wi-Fi te conectezi. Cu funcția Asistență Securitate Wi-Fi, ești sigur că ești complet protejat atunci când folosești aplicațiile tale, efectuezi operațiuni bancare sau cumpărături online sau navighezi pe internet, indiferent dacă ești online acasă sau în mișcare: în parcuri, cafenele, hoteluri sau aeroporturi. Funcția Asistență Securitate Wi-Fi te protejează împotriva hackerilor, a furturilor de date și programelor malware verificând rețelele Wi-Fi pentru a identifica eventualele breșe de securitate și vulnerabilități.


Advanced Ransomware Protection

Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită o recompensă pentru eliberarea cheii de decriptare. Bitdefender Antivirus Plus 2021 îți permite să creezi directoare speciale pentru fișierele tale importante, le protejează de atacurile ransomware și te notifică în legătură cu orice tentativă periculoasă.

Lista completa de functii

Securitate
Performanță PC
Protecția datelor confidențiale

Bitdefender are cea mai bună rată de detecție a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani. Care este secretul pentru a rămâne o companie de securitate de top pe o perioadă de timp atât de îndelungată? Folosim Inteligență Artificială avansată și o gazdă pentru alte tehnologii revoluționare, precum și rețea globală de mai mult de 500 de milioane de calculatoare pentru a anticipa, detecta și bloca instant chiar și cele mai noi amenințări, oriunde în lume. Mai mult decât atât, facem toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale.

Protecție completă a datelor
Putere absolută cu cea mai eficientă soluție antivirus disponibilă în prezent. Bitdefender Antivirus Plus 2021 combate toate tipurile de amenințări, de la viruși și troieni la ransomware și atacuri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt pe mâini bune.

Active Threat Control
Folosim o tehnică inovatoare denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile tale active. Atunci când Bitdefender Antivirus Plus 2021 detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat.

Protecție Ransomware
Poți salva documente confidențiale cu protecție specială împotriva programelor de criptare periculoase care solicită recompensă pentru fișierele tale personale.

Mediu Securizat
Anumiți viruși sofisticați, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterși înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Antivirus Plus 2021 detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în Rescue Mode pentru curățare și recuperare.

Funcție Anti-phishing puternică
Bitdefender Antivirus Plus 2021 recunoaște și blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.

Funcție Antifraudă sensibilă
Sistemul nostru de filtrare avansat te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care încearcă să te înșele, cum ar fi cazinouri, site-uri pornografice, scheme de împrumut și altele

Navigare sigură
Află dacă rezultatele căutării tale pot fi accesate în siguranță înainte de a face clic efectiv pe un link. De asemenea, Bitdefender Antivirus Plus 2021 blochează linkurile cunoscute ca fiind infectate.

O mașină de curse care este și o mașină blindată impenetrabilă? Bitdefender Antivirus Plus 2021 ar putea fi chiar asta. Este incredibil de puternic și ultra-rapid în același timp — în mai multe sensuri. Tehnologiile noastre revoluționare asigură o reacție imediată la programele malware, precum și performanță pură a sistemului tău. Ceea ce se află sub capotă este ceea ce face ca Bitdefender să fie atât de rapid și ușor de folosit.

Bitdefender Autopilot™
Odată pornită, funcția Autopilot va gestiona singură întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ți solicita intervenția prin ferestre pop-up și casete de dialog enervante. Nimic de instalat, nimic de configurat.

Bitdefender Photon™
Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Antivirus Plus 2021 să se adapteze la configurația hardware și software a sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Integrare Cloud
Atunci când scanarea are loc în cloud, impactul asupra resurselor locale este aproape zero, ceea ce înseamnă că viteza și performanța sistemului tău rămân neafectate. Iar fișierele tale rămân confidențiale în permanență: scanăm doar semnăturile de date, nu conținutul efectiv al fișierelor tale - care nu sunt niciodată încărcate sau stocate în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă
Bitdefender Antivirus Plus 2021 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film, astfel încât știe să nu te deranjeze cu solicitări nenecesare. Astfel, te poți concentra pe ceea ce e important. În funcție de ce alegi să faci pe calculatorul tău, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile neimportante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Modul Baterie
Această caracteristică utilă inteligentă economisește durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările sistemului sau conectivitatea Bluetooth.

La Bitdefender, știm că vrei să protejezi ce este cu adevărat important în viața ta. Vrei să poți alege ce informații dorești să le faci publice și ce să ascunzi de ochii curioșilor. De aceea Bitdefender Antivirus Plus 2021 include instrumente și caracteristici care împiedică hackerii, furtul de informații confidențiale și toate tipurile de programe periculoase să-ți invadeze viața privată.

Fără griji și rapid online
Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Protecție în cadrul rețelelor sociale
Protejează-te de link-urile periculoase și orice fel de amenințări care îți pot fi transmise de prietenii tăi, fără știrea lor, prin Facebook, Twitter, Pinterest sau alte rețele sociale.

Portofel
Stochează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif securizat pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Ștergere definitivă
Folosește acest instrument pentru a șterge un fișier definitiv și nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Bitdefender Autopilot™
E libertate pură: pur și simplu activezi Autopilot și acesta va gestiona întreaga securitate cibernetică în locul tău, fără bătăi de cap. Fără ferestre pop-up, casete de dialog sau sute de opțiuni ce trebuie parcurse, te vei putea concentra pe munca ta sau pe distracție.

Funcție de verificare rapidă a riscurilor
Scanează pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile cu un singur clic. Bitdefender Antivirus Plus 2021 verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

NOU! Protecție Ransomware

Bitdefender împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

IMBUNATATIT! Portofel

Bitdefender stochează parolele, datele aferente cardurilor de credit și alte date sensibile într-un seif sigur. De asemenea, le completează automat în timp ce tu navighezi pe internet și îți poate recomanda parole sigure.

IMBUNATATIT! Protecție completă a datelor

Tehnologiile puternice Bitdefender elimină chiar și cele mai periculoase amenințări electronice de astăzi. Bitdefender blochează orice de la virușii tradiționali, programe de top worm și troieni până la programe de tip ransomware, atacuri de tip zero-day, programe de tip rootkit și spyware.

IMBUNATATIT! Element de control de siguranță discret

Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Faceți cumpărături și tranzacții bancare fără griji

Bitdefender Safepay™ vă protejează plățile, completând automat datele contului dumneavoastră.

Acum știți că identitatea dumneavoastră rămâne privată

Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

Fără întreruperi. Fără ferestre de tip popup.

Bitdefender Autopilot™ ia automat cele mai bune decizii în materie de securitate pentru dumneavoastră, asigurând o protecție silențioasă.

Îmbunătățit! Bitdefender Safepay™

Menține hackerii la distanță prin deschiderea automată a tuturor paginilor de tranzacții bancare într-un browser separat, complet securizat și păstrează toate datele de autentificare necesare în deplină siguranță și la îndemâna dumneavoastră.

Active Virus Control

Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mediu Securizat

În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în "Rescue mode" - un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Scaner pentru vulnerabilități

Funcția de scanare vulnerabilități verifică dacă există software de securitate neactualizat sau dacă acesta lipsește, precum și eventualele setări de sistem nesigure. nou! Raport de securitate

Această nouă caracteristică vă prezintă starea de securitate generală pentu săptămâna trecută, inclusiv scanările și dezinfectările, problemele nerezolvate, dacă există, și modalitățile de a le soluționa, precum și recomandările de caracteristici și notificările privind modulele nefolosite.

Asistent de securitate

Vă permite să urmăriți toate activitățile legate de securitate și, în plus, vă oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Panoul de control MyBitdefender

Vizualizați toate informațiile de stare și licențiere aferente software-ului și serviciilor dumneavoastră în propriul panou de comandă MyBitdefender. Acum accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic.

Protecție în cadrul rețelelor de socializare

Bitdefender Safego™ filtrează/blochează amenințările electronice specifice rețelelor sociale prin scanarea link-urilor primite de la prietenii tăi de pe Facebook, monitorizează setările de protecție pentru datele confidențiale și multe altele!

Consilier pentru căutare

Filtrul pentru link-uri se bazează pe inteligența serviciilor Bitdefender Cloud pentru a detecta programele periculoase și atacurile de phishing în rezultatele de căutare pe Google și Bing.

Filtru de date personale

Împiedică furtul de date confidențiale (precum orice informație de tipul codului numeric personal) de pe computerul tău.

Antiphishing

Analizează si blochează site-urile web ce pot duce la diverse tentative de fraudă sau furt de date ale cărților de credit.

Criptare chat

Asigură confidențialitatea conversațiilor pe Yahoo! Messenger

Bitdefender Photon™

Tehnologie inovatoare exclusivă, care îmbunătățește în mod vizibil viteza și performanța sistemului în doar câteva ore, adaptându-se treptat calculatorului dumneavoastră.

Antivirus Plus
2019
Internet Security
2019
Total Security
2019
Antivirus inteligent AVANSAT
Browsing sigur
Anti-ransomware NOU
Asistență Securitate Wi-Fi NOU
Protecție pentru banking online
Administrator parole
Asistență la căutare
Antiphishing & Antifraudă
Scanare vulnerabilități
Antispam
Firewall
Ştergere definitivă
Criptare fişiere
Asistență parentală AVANSAT
Antifurt AVANSAT
Măreşte viteza de operare a dispozitivelor
Protecție Mac AVANSAT
Protecție Android
  151,83 RON
pana la 3 PC-uri/
1An
238,62 RON
pana la 3 PC-uri/
1An
260,31 RON
pana la 3 PC-uri/
1An