Sunteti aici PENTRU ACASĂ Bitdefender Internet Security 2021

 

Compatibilitate

Windows
Urmează-ți pasiunile în siguranță.
  • Prevenire amenințări rețea: oprește atacurile înainte ca acestea să fie declanșate NOU
  • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, cu opțiuni de remediere ransomware ÎMBUNĂTĂȚIT
  • Control Parental
  • Asistență completă
  • Protecție totală împotriva amenințărilor cibernetice
  • Include instrumente de protecție a confidențialității, precum Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay
250,04
 
RON(TVA inc)
3 utilizatori, Licenta 1 an
   
Licenta 1 an
 
Licenta 2 ani
 
Licenta 3 ani
1 utilizator:
 
 
 
3 utilizatori:
 
 
 
Cea mai buna protecţie pentru Windows, viteză fără compromisuri

Bitdefender Internet Security 2021 îţi oferă cea mai avansată protecţie împotriva ameninţărilor online şi asigură viteza şi performanţa fără compromis pentru PC-ul tău. Beneficiezi de cel mai eficient pachet de securitate internet de pe piaţă, fără impact asupra performanţei sistemului tău.

Bitdefender Internet Security 2021 oferă caracteristici pentru a-ţi proteja viaţa privată, precum firewall, asistenţa parentală şi criptare fişiere. Cu funcţia Autopilot activată, Bitdefender ia în mod automat cele mai bune decizii pentru a-ţi proteja familia, datele, tranzacţiile online şi confidenţialitatea.

Achiziţionează Bitdefender Internet Security 2021 pentru protecţie inegalabilă împotriva programelor malware şi a „intruşilor” în materie de confidenţialitate, într-un pachet de securitate puternic, care este uşor de folosit şi, totodata, nu-ţi afectează resursele de sistem.

Cea mai bună rată de detecţie a viruşilor
5 ANI CONSECUTIV

În laboratoarele noastre, exploatam Inteligenţă artificială şi dezvoltăm cele mai avansate tehnologii din lume pentru a vă oferi cea mai bună rată de detecţie antivirus din lume, fără a compromite viteza de operare.

Bitdefender
5.9
Kaspersky
5.8
Symantec
5.7
McAfee
4.9
Bitdefender
5.7
Kaspersky
5.6
Symantec
5.0
McAfee
4.8Nou şi important


Asistenţă Securitate Wi-Fi

Asigură-te că eşti întotdeauna în siguranţă, indiferent la ce reţea Wi-Fi te conectezi. Cu funcţia Asistenţă Securitate Wi-Fi, eşti sigur că eşti complet protejat atunci când foloseşti aplicaţiile tale, efectuezi operaţiuni bancare sau cumpărături online sau navighezi pe internet, indiferent daca eşti online acasă sau în mişcare: în parcuri, cafenele, hoteluri sau aeroporturi. Funcţia Asistenţă Securitate Wi-Fi te protejează împotriva hackerilor, a furturilor de date şi programelor malware verificând reţelele Wi-Fi pentru a identifica eventualele breşe de securitate şi vulnerabilităţi.


Advanced Ransomware Protection

Programele ransomware te pot costa fişiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obţine acces la calculatorul tău şi poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicita o recompensă pentru eliberarea cheii de decriptare. Bitdefender Internet Security 2021 îţi permite să creezi directoare speciale pentru fişierele tale importante, le protejează de atacurile ransomware şi te notifică în legătură cu orice tentativă periculoasă.

Lista completa de funcţii

Securitate

Software-ul de securitate de la Bitdefender are cea mai bună rată de detecţie a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani. Care este secretul pentru a rămâne o companie de securitate de top pe o perioadă de timp atât de îndelungată? Folosim Inteligenţa Artificială avansată şi o gazdă pentru alte tehnologii revoluţionare, precum şi reţea globală de mai mult de 500 de milioane de calculatoare pentru a anticipa, detecta şi bloca instant chiar şi cele mai noi ameninţări, oriunde în lume. Mai mult decât atât, facem toate acestea fără a încetini funcţionarea dispozitivelor tale.

Protecţie completă a datelor
Putere absolută cu cea mai eficientă soluţie antivirus disponibilă în prezent. Bitdefender Internet Security 2021 combate toate tipurile de ameninţări, de la viruşi şi troieni la ransomware şi atacuri de tip ziua zero, rootkit-uri şi programe spion. Datele tale şi confidenţialitatea ta sunt pe mâini bune.

Active Threat Control
Folosim o tehnică inovatoare denumită detecţie comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicaţiile tale active. Atunci când Bitdefender Internet Security 2021 detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat.

Protecţie Ransomware
Poţi salva documente confidenţiale cu protecţie specială împotriva programelor de criptare periculoase care solicită recompensa pentru fişierele tale personale.

Mediu Securizat
Anumiţi viruşi sofisticaţi, cum ar fi rootkit-urile, trebuie sa fie şterşi înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Internet Security 2021 detectează astfel de ameninţări, reporneşte calculatorul în Rescue Mode pentru curăţare şi recuperare.

Funcţie Anti-phishing puternică
Bitdefender recunoaşte şi blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.

Funcţie Antifrauda sensibilă
Sistemul nostru de filtrare avansat te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care încearcă să te înşele, cum ar fi cazinouri, site-uri pornografice, scheme de împrumut şi altele.

Navigare sigură
Află dacă rezultatele căutării tale pot fi accesate în siguranţă înainte de a face clic efectiv pe un link. De asemenea, Bitdefender Internet Security 2021 blochează linkurile cunoscute ca fiind infectate.

Performanţa PC

O maşină de curse care este şi o maşină blindată impenetrabilă Bitdefender Internet Security 2021 îţi oferă ce e mai bun din ambele lumi. Este incredibil de puternic şi ultra-rapid în acelaşi timp. Tehnologiile noastre revoluţionare asigura o reacţie imediată la programele malware, precum şi performanţa pură a sistemului tău. Ceea ce se află sub capotă este ceea ce face ca Bitdefender sa fie atât de rapid şi uşor de folosit.

Bitdefender Autopilot™
Odată pornită, funcţia Autopilot va gestiona singura întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ţi solicita intervenţia prin ferestre pop-up şi casete de dialog enervante. Nimic de instalat, nimic de configurat.

Bitdefender Photon™
Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluţiei Bitdefender Internet Security 2021 să se adapteze la configuraţia hardware şi software a sistemului tău pentru a economisi resurse şi pentru a îmbunătăţi viteza şi performanţa sistemului.

Integrare Cloud
Atunci când scanarea are loc în cloud, impactul asupra resurselor locale este aproape zero, ceea ce înseamnă că viteza şi performanţa sistemului tău rămân neafectate. Iar fişierele tale rămân confidenţiale în permanenţă: scanăm doar semnăturile de date, nu conţinutul efectiv al fişierelor tale - care nu sunt niciodată încarcate sau stocate în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă
Bitdefender Internet Security 2021 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmăreşti un film, astfel încât ştie să nu te deranjeze cu solicitari inutile. Astfel, te poţi concentra pe ceea ce e important. În funcţie de modul în care alegi să utilizezi calculatorul tău, Bitdefender Internet Security 2021 opreşte temporar ferestrele pop-up, ajustează setarile vizuale şi întrerupe temporar activităţile neimportante care rulează în fundal pentru a-ţi permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Modul Baterie
Această caracteristică utilă inteligentă economiseşte durata de funcţionare a bateriei pentru laptopuri şi tablete reglând setarile sistemului, precum afişajul, racirea sistemului, actualizarile sistemului sau conectivitatea Bluetooth.

Protecţia datelor confidenţiale

La Bitdefender, ştim că vrei să protejezi ce este cu adevarat important în viaţa ta. Vrei sa-ţi protejezi familia şi să poţi alege ce informaţii doreşti să le faci publice şi ce să ascunzi de ochii curioşilor. De aceea Bitdefender Internet Security 2021 include instrumente şi caracteristici care împiedică hackerii, furtul de informaţii confidenţiale şi toate tipurile de programe periculoase să-ţi invadeze viaţa privată.

Fără griji şi rapid online
Efectuează operaţiuni bancare şi cumpăraturi online dintr-un browser unic, dedicat, care îţi protejeaza tranzacţiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plata cu detaliile cardurilor de credit.

Protecţie orientată către familie
Cu consilierul parental, puteți supraveghea în mod discret activitățile online ale copiilor dvs., astfel încât acestea să fie mereu în siguranță online.

Firewall de confidenţialitate
Cu Bitdefender Internet Security 2021 primeşti un strat suplimentar de protecţie, astfel încât informaţiile tale personale sunt protejate de hackeri şi furturile de date.

Portofel
Stochează-ţi parolele, informaţiile referitoare la cardul de credit şi alte date confidenţiale într-un seif securizat pentru a le accesa cu uşurinţă oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îţi oferă opţiunea de completare automată a formularelor online şi chiar îţi recomandă parole sigure.

Ştergere definitivă
Foloseşte acest instrument pentru a şterge un fişier definitiv şi nu lasă nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Bitdefender Autopilot™
E libertate pură: pur şi simplu activezi Autopilot şi acesta va gestiona întreaga securitate cibernetică în locul tău, fără bătăi de cap. Fără ferestre pop-up, casete de dialog sau sute de opţiuni ce trebuie parcurse, te vei putea concentra pe munca ta sau pe distracţie.

Funcţie de verificare rapidă a riscurilor
Scanează pentru a identifica breşele de securitate şi vulnerabilităţile cu un singur clic. Bitdefender Internet Security 2021 verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat şi vulnerabil, actualizari de securitate Windows care lipsesc şi setări de sistem potenţial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

NOU! Protecție Ransomware

Bitdefender împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

NOU! Firewall

Noul firewall de la Bitdefender oferă o performanță superioară de detectare a intruziunilor, filtrând eficient traficul înspre și dinspre dispozitiv, chiar și atunci când se utilizează o rețea Wi-Fi.

IMBUNATATIT! Asistență Parentală

Blochează conținutul neadecvat, restricționează navigarea, aplicația Facebook, jocurile online și toate celelalte activități ce se pot desfășura pe internet între anumite ore și te notifică atunci când copilul tău încearcă să nu îți respecte regulile. De asemenea, funcția monitorizează zonele restricționate și te informează atunci când copilul tău accesează o zonă pe care nu ar trebui să o acceseze cu ajutorul unei aplicații Android.

IMBUNATATIT! Modul Baterie

Bitdefender Antivirus Plus 2016 maximizează durata bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările sistemului, Bluetooth.

IMBUNATATIT! Portofel

Bitdefender stochează parolele, datele aferente cardurilor de credit și alte date sensibile într-un seif sigur. De asemenea, le completează automat în timp ce tu navighezi pe internet și îți poate recomanda parole sigure.

IMBUNATATIT! Protecție completă a datelor

Tehnologiile puternice Bitdefender elimină chiar și cele mai periculoase amenințări electronice de astăzi. Bitdefender blochează orice de la virușii tradiționali, programe de top worm și troieni până la programe de tip ransomware, atacuri de tip zero-day, programe de tip rootkit și spyware.

IMBUNATATIT! Element de control de siguranță discret

Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Faceți cumpărături și tranzacții bancare fără griji

Bitdefender Safepay™ vă protejează plățile, completând automat datele contului dumneavoastră.

Acum știți că identitatea dumneavoastră rămâne privată

Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

Fără întreruperi. Fără ferestre de tip popup.

Bitdefender Autopilot™ ia automat cele mai bune decizii în materie de securitate pentru dumneavoastră, asigurând o protecție silențioasă.

Îmbunătățit! Bitdefender Safepay™

Menține hackerii la distanță prin deschiderea automată a tuturor paginilor de tranzacții bancare într-un browser separat, complet securizat și păstrează toate datele de autentificare necesare în deplină siguranță și la îndemâna dumneavoastră.

Active Virus Control

Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mediu Securizat

În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în "Rescue mode" - un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Scaner pentru vulnerabilități

Funcția de scanare vulnerabilități verifică dacă există software de securitate neactualizat sau dacă acesta lipsește, precum și eventualele setări de sistem nesigure. nou! Raport de securitate

Această nouă caracteristică vă prezintă starea de securitate generală pentu săptămâna trecută, inclusiv scanările și dezinfectările, problemele nerezolvate, dacă există, și modalitățile de a le soluționa, precum și recomandările de caracteristici și notificările privind modulele nefolosite.

Asistent de securitate

Vă permite să urmăriți toate activitățile legate de securitate și, în plus, vă oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Panoul de control MyBitdefender

Vizualizați toate informațiile de stare și licențiere aferente software-ului și serviciilor dumneavoastră în propriul panou de comandă MyBitdefender. Acum accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic.

Protecție în cadrul rețelelor de socializare

Bitdefender Safego™ filtrează/blochează amenințările electronice specifice rețelelor sociale prin scanarea link-urilor primite de la prietenii tăi de pe Facebook, monitorizează setările de protecție pentru datele confidențiale și multe altele!

Consilier pentru căutare

Filtrul pentru link-uri se bazează pe inteligența serviciilor Bitdefender Cloud pentru a detecta programele periculoase și atacurile de phishing în rezultatele de căutare pe Google și Bing.

Filtru de date personale

Împiedică furtul de date confidențiale (precum orice informație de tipul codului numeric personal) de pe computerul tău.

Antiphishing

Analizează si blochează site-urile web ce pot duce la diverse tentative de fraudă sau furt de date ale cărților de credit.

Criptare chat

Asigură confidențialitatea conversațiilor pe Yahoo! Messenger

Bitdefender Photon™

Tehnologie inovatoare exclusivă, care îmbunătățește în mod vizibil viteza și performanța sistemului în doar câteva ore, adaptându-se treptat calculatorului dumneavoastră.

Antivirus Plus
2019
Internet Security
2019
Total Security
2019
Antivirus inteligent AVANSAT
Browsing sigur
Anti-ransomware NOU
Asistență Securitate Wi-Fi NOU
Protecție pentru banking online
Administrator parole
Asistență la căutare
Antiphishing & Antifraudă
Scanare vulnerabilități
Antispam
Firewall
Ştergere definitivă
Criptare fişiere
Asistență parentală AVANSAT
Antifurt AVANSAT
Măreşte viteza de operare a dispozitivelor
Protecție Mac AVANSAT
Protecție Android
  151,83 RON
pana la 3 PC-uri/
1An
238,62 RON
pana la 3 PC-uri/
1An
260,31 RON
pana la 3 PC-uri/
1An